Fém- és acél alapanyagokkal dolgozunk, melyekből bármilyen egyedi formát, különleges alakzatot, speciális funkcióval rendelkező szerkezetet képesek vagyunk megtervezni és legyártani.

Az igényegyeztetést követően a kívánt szerkezeteket először 3D terven jelenítjük meg, a jóváhagyást követően pedig elkészítjük a termék prototípusát. Az első darab legyártása után még van lehetőség a szerkezet módosítására, majd az így véglegesített termék elfogadását követően megkezdjük a sorozatgyártást.

ÉPÜLETEK FÉMSZERKEZETEI

Az általunk alapanyagként használt fém- és acél a gépgyártáson kívül számos más területen használható. Fejlett gépparkunknak köszönhetően bármilyen különleges formát, speciális funkcióval rendelkező szerkezetet képesek vagyunk megtervezni és legyártani. Referenciáink között egyedi lépcsőházi szerkezetek, erkélyek, pergolák is megtalálhatóak.

EGYEDI BEMUTATÓ ÁLLVÁNYOK

A nagyléptékű szerkezetek mellett természetesen vállaljuk kisebb méretű állványok összeállítását is. Megrendelésre készítettünk már több kültéri és beltéri bemutatóállványt, egyedi installációt.